fredag 15 juli 2011

Hultssfredsfestivalen 2011

Eftersom Prodigy skulle komma till Hultsfred så kunde vi inte motstå att köpa biljetter till torsdagen. Jag vägrar envist att sova i tält när vi bara är 1,5 timme hemifrån och kör hellre hem efteråt... ;)

Vi såg på vädret att det skulle bli regn och laddade med regnkläder och stövlar. Efter några timmar så upptäckte jag en spricka i ena stöveln, men det var bara att undvika de värsta vattenpölarna så gick det bra! ;) Värre var när regnkläderna började att släppa igenom vätan, då flydde vi till bilen i ett par timmar innan vi gick tillbaka.

I början undrade vi var allt folk var, det var nästan helt öde. Tydligen har 10 000 biljetter sålts, men i så fall gömde de sig nog i sina tält under den värsta blötan... Vi insåg att vi var rätt konservativa och envisades med att allt var bättre förr, då scenerna fortfarande hette Hawaii, Pampas och Teaterladan och vägrade envist att säga de nya namnen på olika färger. EN ynka flagga såg vi i publiken.
Nej, Hultsfred var inte som det har varit förr, fast maten var i alla fall god! ;) Vi åt både thailändskt och mexikanskt, skippade bara riset och nachochipsen till...

Vi såg Melissa Horn, jättebra musik och en riktigt trevlig tjej. Darkstars sångare var däremot rätt skum... En blandning av The Covernant, Twin Peaks och en grästrimmer. Beady Eye tittade vi också lite på, men det lät inte alls lika bra som Oasis gjorde... Primal Scream såg vi också, men det är inte min typ av musik direkt. Sedan var det ÄNTLIGEN dags för Prodigy, men vilken volym! Vi fick flytta bak för att kunna njuta av musiken, basen i botten minst sagt. Fullt ös från  början till slut. Vi skippade Suede efteråt och åkte hem istället. Kl 3 på morgonen kunde vi frusna men ändå rätt nöjda krypa ner i en varm och torr säng. Jag vaknade inte förrän 11.20 idag, det var länge sedan det blev så lång sovmorgon! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar